Φακός Twyst Z Nebo
Φακός Twyst Z Nebo
Φακός Twyst Z Nebo Φακός Twyst Z Nebo Φακός Twyst Z Nebo Φακός Twyst Z Nebo

Φακός Twyst Z Nebo 200lm

49,90 €
με ΦΠΑ
Ο Nebo Twyst Z διαθέτει ένα υψηλής ισχύος φως εργασίας, φανάρι και φακό, όλα σε ένα, και επιπλέον ένα ρυθμιζόμενο 4x zoom.
Ποσότητα

 Με μαγνητική βάση για τοποθέτηση του σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια , ο Twyst Z είναι μια καλή επιλογή φακού για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

ΙΣΧΥΣ ΦΩΤΟΣ / ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • ΦΑΚΟΣ: Υψηλό: 200 Lumen – μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 2 ώρες/ εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 107 μέτρα, Χαμηλό: 20 Lumen - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 20 ώρες/ εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 34 μέτρα
  • ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ 360°: Υψηλό: 200 Lumen – μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 2 ώρες/ 360 ° περιφερειακή εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 13 μέτρα, Χαμηλό: 16 Lumen - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 16 ώρες/ 360° περιφερειακή εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 4 μέτρα
  • ΦΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 120°: Υψηλό: 75 Lumen – μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 10 ώρες/ εμβέλεια δέσμης φωτός 120° μέχρι 11 μέτρα, Χαμηλό: 10 Lumen  – μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 26 ώρες/ εμβέλεια δέσμης φωτός 120° μέχρι 4 μέτρα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  • Βελτιωμένη τεχνολογία C.O.B. LED
  • Ρυθμιζόμενη εστίαση 4Χ
  • Dimmer (δυνατότητα αυξομείωσης έντασης φωτός) για όλες τις επιλογές λειτουργίας
  • Ανοδιωμένο αλουμίνιο βαθμού αεροσκαφών
  • Ανθεκτικό στο νερό και την πρόσκρουση (από ύψος 1 μέτρου)
  • Ισχυρή μαγνητική βάση με πτυσσόμενους σταθεροποιητές βάσης για ανώμαλες επιφάνειες 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

  • Kουμπί ON/ OFF

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου AAΑ (περιλαμβάνονται)
  • Περιλαμβάνονται 4 εφεδρικές μπαταρίες Duracellτύπου ΑΑ (ισχύει μόνο για τον κωδικό NB6328)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Βάρος με μπαταρίες 250 γραμμάρια
  • Μήκος: 160 mm (κλειστός), 170 mm (ανοιχτός)
  • Διάμετρος: 45 mm (κεφαλή), 25 mm (κορμός)

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ COB (CHIPS ON BOARD)

Μια νέα καινοτομία στην τεχνολογία LED. Χαρακτηριστικό του COB είναι τα πιο μικρά, συσσωρευμένα τσιπ LED, τα οποία έχουν τοποθετηθεί απευθείας στον πίνακα κυκλώματος. Αυτά τα τσιπ LED δουλεύουν μαζί ως ένα συγκρότημα φωτισμού. Λόγω του συμπαγή σχεδιασμού, το COB ξεπερνά τον παραδοσιακό φωτισμό μέχρι και 50 φορές την απόδοση φωτισμού ανά εκατοστό της επιφάνειας φωτός.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Φακός: πατήστε το κουμπί 1 φορά μέχρι να ακουστεί το κλικ.

Φως Εργασίας 120°: πατήστε το κουμπί 2 φορές

Φως Φαναριού 360°: πατήστε το κουμπί 3 φορές.

Για να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία Dimmer σε οποιαδήποτε λειτουργία φωτισμού: έχοντας τον φακό αναμμένο πατήστε συνεχόμενα το κουμπί ON/OFFμέχρι να φτάσετε στην ένταση φωτός που επιθυμείτε.

Για να αλλάξετε μπαταρία ξεβιδώστε το καπάκι της ουράς. Τοποθετείστε τις μπαταρίες με βάση τη σήμανση που υπάρχει για τους πόλους. Βιδώστε ξανά το καπάκι.

Προφυλάξεις: μην στρέφετε την δέσμη του φωτός απευθείας προς τα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε τον φακό και τις μπαταρίες του ως οικιακό απόρριμμα.

Θα πρέπει να παραδίδονται στο κατάλληλο σημείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού/ ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μπαταριών. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο της περιοχής σας ή με το κατάστημα όπου αγοράσατε το προϊόν.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προϊόν έχει εγγύηση 2 ετών από την TrueBrandsLTD  από την ημερομηνία αγοράς για ελαττώματα κατασκευής και υλικών. Απαιτείται η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Για ελαττώματα κατά την διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν θα επισκευάζεται ή θα αντικαθιστάται χωρίς χρέωση. Η εγγύηση δεν καλύπτει: ζημιές από νερό, ακατάλληλη ή κακή χρήση, τη διάρκεια ζωής των μπαταριών & την διαρροή υγρών μπαταριών, των γλόμπων, την ανθεκτικότητα στην φωτιά,  φθορά στην εξωτερική εμφάνιση από οποιαδήποτε αιτία, τα ατυχήματα, την συνήθη φθορά από την χρήση.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή τεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση ακυρώνεται η εγγύηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση προτείνεται να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς για οποιοδήποτε πρόβλημα.
NE6372

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Μπαταρίας
Χειρός