Φακός Διπλός Slyde+ Nebo
Φακός Διπλός Slyde+ Nebo
Φακός Διπλός Slyde+ Nebo Φακός Διπλός Slyde+ Nebo Φακός Διπλός Slyde+ Nebo Φακός Διπλός Slyde+ Nebo Φακός Διπλός Slyde+ Nebo Φακός Διπλός Slyde+ Nebo

Φακός Διπλός Slyde+ Nebo

49,90 €
με ΦΠΑ

Ο νέος Φακός ARC 250 της Nebo, θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό ποδηλάτη. Διαθέτει λειτουργία "απλώματος" του φωτός, καθώς και Flash έκτακτης ανάγκης, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ποσότητα

  • Είναι αδιάβροχος και έχει μεγάλη αντοχή στις πτώσεις, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Λειτουργεί με 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ (περιλαμβάνονται).

Λειτουργία Spot Light

  • High 250 Lumens - 9 ώρες - 133 μέτρα ακτίνα δέσμης
  • Low  120 Lumens - 23 ώρες -  μέτρα ακτίνα δέσμης

Λειτουργία Flood Light

  • High 115 Lumens - 14 ώρες - 15 μέτρα ακτίνα δέσμης
  • Low  60 Lumens - 23 ώρες - 11 μέτρα ακτίνα δέσμης
  • Day Flash 15 Lumens - 24 ώρες - 15 μέτρα ακτίνα δέσμης
  • Night Flash 15 Lumens - 15 ώρες - 15 μέτρα ακτίνα δέσμης

Για να αλλάξετε μπαταρία ξεβιδώστε το καπάκι της ουράς. Τοποθετείστε τις μπαταρίες με βάση τη σήμανση που υπάρχει για τους πόλους. Βιδώστε ξανά το καπάκι.

Προφυλάξεις: μην στρέφετε την δέσμη του φωτός απευθείας προς τα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε τον φακό και τις μπαταρίες του ως οικιακό απόρριμμα.

Θα πρέπει να παραδίδονται στο κατάλληλο σημείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού/ ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μπαταριών. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο της περιοχής σας ή με το κατάστημα όπου αγοράσατε το προϊόν.

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προϊόν έχει εγγύηση 2 ετών από την TrueBrandsLTD  από την ημερομηνία αγοράς για ελαττώματα κατασκευής και υλικών. Απαιτείται η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Για ελαττώματα κατά την διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν θα επισκευάζεται ή θα αντικαθιστάται χωρίς χρέωση. Η εγγύηση δεν καλύπτει: ζημιές από νερό, ακατάλληλη ή κακή χρήση, τη διάρκεια ζωής των μπαταριών & την διαρροή υγρών μπαταριών, των γλόμπων, την ανθεκτικότητα στην φωτιά,  φθορά στην εξωτερική εμφάνιση από οποιαδήποτε αιτία, τα ατυχήματα, την συνήθη φθορά από την χρήση.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή τεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση ακυρώνεται η εγγύηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση προτείνεται να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς για οποιοδήποτε πρόβλημα.
NE6525

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Χειρός