Φακός Κεφαλής Duo Nebo
Φακός Κεφαλής Duo Nebo
Φακός Κεφαλής Duo Nebo Φακός Κεφαλής Duo Nebo Φακός Κεφαλής Duo Nebo

Φακός Κεφαλής Duo Nebo 250lm

29,95 €
με ΦΠΑ

Ο Nebo Duo Headlamp είναι μια πανίσχυρη λύση φωτισμού χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. 

Ποσότητα

Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης σας επιτρέπει να αλλάζετε τις τέσσερις λειτουργίες φωτισμού. Το κόκκινο LED είναι ένα φως χαμηλής σήμανσης, το οποίο εξασφαλίζει τη μυστικότητα στο σκοτάδι, ενισχύει τη νυχτερινή όραση και κάνει δυνατή την ανάγνωση όταν δεν υπάρχει αρκετό φως.

Ο φακός Nebo Duo Headlamp είναι ανθεκτικός, αξιόπιστος και ελαφρύς. Ιδανικός για αυτούς που θέλους να εργάζονται με τα χέρια τους ελεύθερα.

 
Βασικά Χαρακτηριστικά:
  • Υψηλής ισχύος 250 lumens LED spot light
  • 80 lumen COB διάχυτο φως
  • 10 lumen COB κόκκινο διάχυτο φως
  • Κόκκινο φως σε λειτουργία φάρου
  • Αντοχή στο νερό και στα χτυπήματα
  • Ρύθμιση μνήμης τροφοδοσίας
  • Άμεση αλλαγή προς το κόκκινο φως
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται)
  • Βάρος: 91 g

Για να αλλάξετε μπαταρία ξεβιδώστε το καπάκι της ουράς. Τοποθετείστε τις μπαταρίες με βάση τη σήμανση που υπάρχει για τους πόλους. Βιδώστε ξανά το καπάκι.

Προφυλάξεις: μην στρέφετε την δέσμη του φωτός απευθείας προς τα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε τον φακό και τις μπαταρίες του ως οικιακό απόρριμμα.

Θα πρέπει να παραδίδονται στο κατάλληλο σημείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού/ ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μπαταριών. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο της περιοχής σας ή με το κατάστημα όπου αγοράσατε το προϊόν.

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προϊόν έχει εγγύηση 2 ετών από την TrueBrandsLTD  από την ημερομηνία αγοράς για ελαττώματα κατασκευής και υλικών. Απαιτείται η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Για ελαττώματα κατά την διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν θα επισκευάζεται ή θα αντικαθιστάται χωρίς χρέωση. Η εγγύηση δεν καλύπτει: ζημιές από νερό, ακατάλληλη ή κακή χρήση, τη διάρκεια ζωής των μπαταριών & την διαρροή υγρών μπαταριών, των γλόμπων, την ανθεκτικότητα στην φωτιά,  φθορά στην εξωτερική εμφάνιση από οποιαδήποτε αιτία, τα ατυχήματα, την συνήθη φθορά από την χρήση.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή τεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση ακυρώνεται η εγγύηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση προτείνεται να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς για οποιοδήποτε πρόβλημα.
NE6444

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Κεφαλής
Μπαταρίας