Φακός Poppy Lantern Nebo
  • Φακός Poppy Lantern Nebo
Φακός Poppy Lantern Nebo
Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo Φακός Poppy Lantern Nebo

Φακός Poppy Lantern Nebo 300lm

26,95 €
με ΦΠΑ

Ο φακός Nebo Poppy είναι ένας συνδυασμός από COB φανάρι 300 lumen και spot light. Είναι ένας ιδανικός φακός για εσωτερική και εξωτερική χρήση, όταν η ευελιξία και ο ισχυρός φωτισμός είναι απαραίτητα.

Χρώμα
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα

Το σώμα του είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και τα χτυπήματα. Μεταβάλλεται εύκολα από spot light φακός σε ένα φανάρι 360 μοιρών τραβώντας μόνο την κορυφή του. Η λαβή έχει σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετεί με ευκολία και τις δύο λειτουργίες φωτισμού.

Λειτουργίες φωτισμού:

  • Φανάρι: High (300 lumens) 7.5 ώρες / 15 μέτρα - Low (35 lumens) 40 ώρες / 6 μέτρα
  • Spot Light: High (120 lumens) 18 ώρες / 120 μέτρα - Low (90 lumens) 38 μέτρα

Χαρακτηριστικά:

  • Διάμετρος: 9 cm
  • Ύψος κλειστό: 14 cm, Ύψος Ανοιχτό: 20
  • Βάρος: 295 g
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (περιλαμβάνονται)

Μπαταρίες:

  • 4 AAA μπαταρίες  (περιλαμβάνονται)

Για να αλλάξετε μπαταρία ξεβιδώστε το καπάκι της ουράς. Τοποθετείστε τις μπαταρίες με βάση τη σήμανση που υπάρχει για τους πόλους. Βιδώστε ξανά το καπάκι.

Προφυλάξεις: μην στρέφετε την δέσμη του φωτός απευθείας προς τα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε τον φακό και τις μπαταρίες του ως οικιακό απόρριμμα.

Θα πρέπει να παραδίδονται στο κατάλληλο σημείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού/ ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μπαταριών. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο της περιοχής σας ή με το κατάστημα όπου αγοράσατε το προϊόν.

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προϊόν έχει εγγύηση 2 ετών από την TrueBrandsLTD  από την ημερομηνία αγοράς για ελαττώματα κατασκευής και υλικών. Απαιτείται η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Για ελαττώματα κατά την διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν θα επισκευάζεται ή θα αντικαθιστάται χωρίς χρέωση. Η εγγύηση δεν καλύπτει: ζημιές από νερό, ακατάλληλη ή κακή χρήση, τη διάρκεια ζωής των μπαταριών & την διαρροή υγρών μπαταριών, των γλόμπων, την ανθεκτικότητα στην φωτιά,  φθορά στην εξωτερική εμφάνιση από οποιαδήποτε αιτία, τα ατυχήματα, την συνήθη φθορά από την χρήση.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή τεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση ακυρώνεται η εγγύηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση προτείνεται να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς για οποιοδήποτε πρόβλημα.
NE6555

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Επιτραπέζιος
Κρεμαστός
Μπαταρίας
Χειρός