Φακός Rechargeable Buglit Micro Flashlight

Φακός Rechargeable Buglit Micro Flashlight

23,90 €
με ΦΠΑ

Φακός Rechargeable Buglit Micro Flashlight Επαναφορτιζόμενος

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα

Φακός μικρού μεγέθους BugLit®, από τη γνωστή εταιρεία Nite Ize. Η εμφάνισή του θυμίζει αράχνη με μακριά πόδια που επιτρέπουν το κρέμασμα του φακού σε διάφορα σημεία. Λειτουργεί ως εφεδρική πηγή φωτός κατά την πεζοπορία, αλλά και στην πόλη για να φωτίζει όταν βγάζετε το σκυλί σας βόλτα τη νύχτα. Χωράει σε μια τσέπη τζάκετ και περιλαμβάνει καραμπίνερ S-biner που μπορεί να στερεωθεί στο παντελόνι ή το σακίδιο σας.

Ο φακός έχει περίβλημα BugLit® από πλαστικό, χάρη στο οποίο είναι ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με τέσσερα εύκαμπτα «πόδια» Gear Tie®, επιτρέποντάς του να στερεωθεί σε ένα κλαδί ή να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι για την ανάγνωση του χάρτη πεζοπορίας τη νύχτα.

Έχει τέσσερις τρόπους λειτουργίας - υψηλή με ισχύ 12 lumens, χαμηλή, φλας και στιγμιαία. Όλες οι λειτουργίες επιλέγονται από ένα κουμπί που βρίσκεται στο επάνω μέρος του φακού. Δίπλα υπάρχει μια θύρα USB για τη φόρτιση της μπαταρίας, η οποία προστατεύεται με ένα λαστιχένιο βύσμα. Ο φακός είναι στεγανός στο πρότυπο IPX4.

Χαρακτηριστικά:

Διάσταση: 1.7x14.7x8.2 cm

Μπαταρίες: Built-in Rechargeable 

Lumens: 6

Ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα.

Στεγανότητα IPX4.

Τέσσερα εύκαμπτα πόδια Gear Tie®.

Τέσσερις τρόποι λειτουργίας: υψηλή, χαμηλή, στιγμιαία και φλας.

Χρόνος λειτουργίας για υψηλό φωτισμό: 4,5 ώρες.

Χρόνος λειτουργίας για χαμηλό φωτισμό: 26 ώρες.

Μπορεί να συνδεθεί σε S-biner.

NIT018

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Επαναφορτιζόμενος
Κρεμαστός