Doohickey Σουγιάς Nite Ize 5εκ

Doohickey Σουγιάς Nite Ize 5εκ

14,90 €
με ΦΠΑ

Doohickey Σουγιάς Nite Ize 5εκ

Χρώμα
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα

  • Αυτός ο υψηλής ποιότητας σουγιάς είναι μια τέλεια λύση για να τον έχετε πάντα πάνω σας, στο μπρελόκ των κλειδειών σας.
  • Σχεδιασμένος με  χαρακτηριστικά και ανθεκτικότητα όμοια με των μεγαλύτερων σουγιάδων τσέπης, ο σουγιάς κλειδιών DoohicKey προσφέρει μια λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα 5cm που κλειδώνει μέσα σε ένα ελαφρύ σώμα από αλουμίνιο.
  • Αυτός ο κορυφαίος σουγιάς χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο χάλυβα 420j2 με υψηλό επίπεδο σκληρότητας (51-54HRC), επιτρέποντας σε αυτόν τον σουγιά να διατηρεί κοφτερή λεπίδα.
  • Το περιλαμβανόμενο S-Biner σάς επιτρέπει να τον κρεμάτε γρήγορα σε σακίδια πλάτης και άλλα σημεία αγκύρωσης στο κάμπινγκ.
  • Χαρακτηριστικά: - Διαθέτει λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι 5cm που κλειδώνει, με αιχμηρή λεπίδα - Ανθεκτικό και ελαφρύ σώμα αλουμινίου - Λεπίδα κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο ατσάλι 420j2 - Ιδανικό για τις πιο συνηθισμένες εργασίες κοπής - Ο σχεδιασμός κλειδώματος κρατά τη λεπίδα κλειδωμένη σε ασφαλή θέση - Το S-Biner® MicroLock® διαθέτει σχεδιασμό περιστροφής που καθιστά το μαχαίρι εύκολο να στερεωθεί, να αποσπαστεί και να ασφαλιστεί
NIT014